Petak 15.04.2016.
15:59
Vestionline

Šešelj: Albanci procenili da moji organi imaju veliku tržišnu vrednost!

Tanjug
Ne štedi reči kada govori o naprednjacima: Vojislav Šešelj

- Imam dobru jetru, pobedio sam dve metastaze, imam dobro srce, bubrezi su mi u odličnom stanju, a mozak u savršenom. Zato su oni procenili da ja u sebi nosim veliku vrednost i zato su odlučili da me uhapse ukoliko uđem na Kosovo - izjavio je Šešelj na Trgu srpskih ratnika u Kraljevu pred oko 1.500 pristalica.

Šešelj je objasnio svojim pristalicama i šta je definicija naprednjaka. Kao primer uzeo je Predraga Mikića vlasnika firme "Trgomen" iz Kraljeva, i savetnika predsednika Srbije Tomislava Nikolića.

- Kraljevo propada, industrija ne radi, a on napreduje. Stanovnici gladuju, nemaju posla, a on napreduje. E, to vam je naprednjak, Kraljevčani - objasnio je Šešelj, zbog čega je dobio ogromno skandiranje.

Preporod Srbije

Šešelj je rekao da je Vučić dobio izbore 2014. godine jer je prethodno uhapsio nekoliko tajkuna, koje još nije osudio.

- I danas je uhapsio njih pedeset. Ali, to su kriminalci treće, četvrte i pete kategorije. A ključni ljudi koje treba uhapsiti su Tomislav Nikolić, Čedomir Jovanović i Boris Tadić - rekao je Šešelj.

On je pristalicama objasnio da moraju da obore naprednjake na vlasti, dodajući jednu opasku. On je rekao da je čuo kako je "Vučić važnija istorijska ličnost od njega".

- Vučića je vlast zaslepila, i on nema nikakvu ideologiju, jer samo žudi za vlašću. A misli i da je Bogom dan da vlada Srbijom. Ako Vučić izgubi vlast dogodiće se preporod Srbije - zaključio je Šešelj.

2024 © - Vesti online