Četvrtak 14.04.2016.
18:20 >> 18:24h
Vestionline

Grujić: Još imam bolove, odlučuju Božović i Liverpul

N. Đurović
Marko Grujić

Grujić više od mesec dana nije na raspologanju treneru Miodragu Božoviću, zbog povrede je propustio i utakmice reprezentacije Srbije u martu, ali i pored toga ima veliku želju da zaigra protiv Partizana.

- Idem redovno na terapije, ali još imam bolove. Juče smo imali dva malo jača treninga i teško mi je bilo. Ne znam da li ću igrati. Mogu da igram preko bola, ali ne znam koliko je to pametno. U razgovoru sam sa trenerom Božovićem i odgovornima iz Liverpula, pa ćemo doneti odluku - rekao je Grujić Tanjugu.

Odlični vezista ističe da, bez ozbira na veliku bodovnu predost, derbi uvek mnogo donosi.

- Cilj se zna, želimo da pobedimo i samo o tome razmišljamo. Obezbedili smo titulu, ali kada vidiš teren i atmosferu sa tribina sve ostaje po strani. Partizan je u boljoj formi, ali mi smo favoriti - naveo je Grujić.

Grujić je dodao da Partizana mnogo bolje igra u drugom delu sezone pod vođstvom Ivana Tomića, za kojeg je rekao da je popravio dosta stvari u sastavu rivala.

- Tomić je unapredio igru Partizana, uveo nekoliko mladih igrača sa velikim potencijalom. Dobro igraju, nižu pobede, ali i mi znamo našu snagu - kazao je fudbaler Liverpula na pozajmici u Zvezdi.

Prema njegovim rečima ključ trećeg trijumfa za Crvenu zvezdu ove sezone u večitim derbijima je bitka na sredini terena.

 - Ako odigramo dobro u veznom redu, verujem da ćemo slaviti. Malo smo slabije počeli prošli derbi u Humskoj, mekano, ali smo kasnije ipak uspeli da preokrenemo na individualni kvalitet. Ako odigramo kao što znamo, pobeda neće izostati - optimista je Grujić.

2024 © - Vesti online