Petak 15.04.2016.
12:00
B. R. - Vesti - Foto: Vesti

Rođendan u bolnici!

Vesti
Nenad Jokić sa majkom Danijelom

Ništa manje neće biti srećni ni naši zemljaci iz Liježa koji su se našli pri ruci porodici Jokić, majci Danijeli i njenom malom sinu tokom njihovog višemesečnog boravka u Francuskoj, gde je ovaj mališan uspešno operisan.

Trenutno se mali borac Nenad, sa veštačkim jednjakom kojeg su mu ugradili francuski lekari, oporavlja u Beogradu gde uči kako da jede, gde će prvi put osetiti razne ukuse hrane, jer je dosad veštački hranjen preko sondi.

Okom naše kamere zabeležili smo srećan osmeh bebe što je nedavno napunila dve godine i osmeh njegove majke Danijele, koja je sinu priredila malo slavlje u bolnici: tortu i zagrljaj. Slatkiš je ubrzo podeljen bolesnoj deci iz susednih soba, jer Nenad još ne sme da jede sve ono što i njegovi vršnjaci, već samo specijalnu vrstu hrane. Ali, jedno je sigurno: beba iz Bratunca je sve čilija i snažnija!

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online