Subota 29.05.2010.
09:04 >> 14:25h
Vestionline

Mladić izboden u tuči na Adi Ciganliji

Foto: arhiva

U tuči koja se dogodila oko pola četiri ujutro u Beogradu mladić je zadobio dva uboda nožem, jedan u stomak, a drugi u grudni koš, javila je Radio-televizija Srbije.


Ekipa hitne pomoći prevezla je povređenog u Urgentni centar, gde je operisan. Stanje mladića je stabilno i on nije životno ugrožen. Detalji incidenta još nisu razjašnjeni, a istraga je u toku.

Osamnaestogodišnji Aleksandar P. iz Novog Sada izboden je nožem sinoć u tuči u novosadskoj Ulici Veselina Masleše, saopštila je novosadska Policijska uprava.

Povređeni je odmah prebačen u Urgentni centar Kliničkog centra "Vojvodina" u Novom Sadu, gdje je zbog teških telesnih povreda opasnih po život zadržan na lečenju.

U Novom Sadu je zabeležen još jedan napad nožem. Posle svađe u saobraćaju na novosadskoj raskrsnici, Novosađanin Dragoljub U. (57) je nožem ranio Vukašina V. (34) iz Futoga, saopštila je danas Policijska uprava u Novom Sadu.


Njih dvojica su se u petak potukli, na raskrsnici ulica Kornelija Stankovića i Ilije Birčanina, a u tom sukobu Dragoljub U. je potegao nož.


Obojica su zadržana na bolničkom lečenju, a posle utvrđivanja svih okolnosti tog incidenta biće podnete odgovarajuće prijave, navedeno je u saopštenju.

2024 © - Vesti online