Utorak 12.04.2016.
16:35
Vestionline, mozzartsport.com

Bobi savetuje: Zvezdo, fokusiraj se na Arenu!

Reuters
Prati Zvezdu: Boban Marjanović

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 19 časova u Moskvi igraju prvi meč četvrtfinalne serije sa domaćim CSKA. Bivši igrač srpskog šampiona, koji je 2010. godine bio i član Armejaca, Boban Marjanović, smatra da crveno-beli nisu bez šansi u ovom okršaju.

Centar San Atnonio Sparsa veruje da je u ovakvim mečevima uvek sve moguće. 

- Crveno-beli igraju dobro ove sezone. Zasluženo su se plasirali u TOP 8 i ispisali istoriju kluba. Zvezda ima veoma kvalitetnog protivnika u četvrtfinalu, možda i najjačeg. CSKA je glavni favorit za osvajanje Evrolige. Međutim, to ništa ne mora da znači u ovakvim utakmicama. Svaki tim ima šansu u plej-ofu - kaže Marjanović, a prenosi Informer.

Mnogi smatraju da su u ovakvim serijama najvažnija prva dva meča, ali Bobi smatra da bi okršaji u Beogradskoj areni trebalo da budu prioritet ekipe Dejana Radonjića. 

- Zvezda bi trebalo da se fokusira na mečeve u Areni. Znam vrlo dobro da je uz podršku Delija sve moguće. Takav domaći teren nema nijedan drugi tim -  kaže Marjanović.

Drugi finalni meč igra se već za dva dana u isto vreme, a 18. aprila se igra prvi meč u Beogradskoj areni od 20.45. Eventualni četvrti meč na programu je 20. aprila (20.00), a peti 26. aprila od 19 časova.

2024 © - Vesti online