Utorak 12.04.2016.
13:45
Vestionline

"Dveri" tužile Vučića, "Pink" i "Informer"

M. Karović
Miljenik svih režima: Željko Mitrović

Obraćajući se novinarima u sedištu koalicionih partnera DSS, predsednik "Dveri" Boško Obradović kazao je da je prijavu Posebnom tužilaštvu za visokotehnološki kriminal podneo zbog lažnih internet naloga i spotova koje su pojedini mediji pripisali tom pokretu.

- Dva glavna partijska glasila SNS-a su list "Informer" i televizija "Pink". "Informer" je u nedelju popodne objavio lažni spot na lažnom nalogu "Dveri" sa lažnom slikom Srbije bez Kosova i Metohije. Sutradan je televizija "Pink" to emitovala da bi na kraju dana, Aleksandar Vučić na jednom mitingu SNS-a rekao da njemu patriotske pridike ne može da drži neko ko je otcepio Kosmet od Srbije - kazao je Obradović.

Prema njegovim rečima, reč je o "negativnoj i prljavoj" kampanji koju protiv koalicije DSS i "Dveri" sprovodi "medijsko-informativni štab SNS-a".

- Već nekoliko meseci traje sprega političkog i visokotehnološkog kriminala protiv naše koalicije. Medijsko-informativni štab SNS-a učiniće sve da zaustavi rast našeg rejtinga jer smo im jedini dostojni i pravi rivali u ovoj kampanji - kazao je Obradović.

2024 © - Vesti online