Utorak 12.04.2016.
12:09
Vestionline

Farma će je koštati braka?!

printscreen
Sve je to šoubiznis: Saška i Čipi

- Ako su se javile emocije, neću joj oprostiti. Sve ćemo da podelimo na pola i kud koji mili moji - kaže Gazivoda, koji sa kojim Saška ima ćerku.

On kaže da je šokiran i ne može da veruje da se nešto tako dogodilo. 

- Nisam video poljubac, ali ako se ljubila s njim i osetila neke emocije, s nama je gotovo! Ne mogu da pređem preko takvih stvari, nema opravdanja - kaže uvređeni suprug, dok Karanova ne žali zbog toga što je uradila iako je iako je ljubljenje bilo deo "masnih fota".

- Možda sam sad i razvedena, ko će znati. Mislim da nisam preterala...mi se samo poljubili i mogu vam reći da je baš bilo dobro. Poljubac sa Čipijem je bio savršen. U tu ulogu smo ušli kao glumci i ne vidim ništa loše u svemu tome - objašnjava Saška.

Supruga pevača grupe Osvajači - Čipija, Jelena Pantović kaže da njoj ne smeta bliskost njenog muža sa Saškom i ostalim farmerkama.

- Ne smeta mi, pa mi smo preležali te dečje bolesti odavno. Nema mesta ljubomori. Niko ne može meni da bude konkurencija, posebno ne Saška Karan. Ne sumnjam da je uživala u poljupcu. To je bila igra, on se nikad ne bi ljubio sa njom da nije morao. Ja verujem svom mužu - rekla je Jelena.

2024 © - Vesti online