Ponedeljak 11.04.2016.
18:48
Tanjug, Vestionline

"Vučiću, pobratime, živeo nam!"

Tanjug
Vučiću, pobratime

Oni su iskoristili prisustvo premijera Aleksadra Vučića za fotografisanje, rukovanje, ali i da ga pitaju za ono što ih muči.

Građani su, u nestrpljenju da se obrate premijeru, čak "uskakali" s pitanjima tokom improvizovane konferencije za novinare. 

Pre svega su se žalili na nezaposlenost, pa im je premijer obećao da će dati sve od sebe da u Leskovac dovede jednog velikog investitora, koji bi tu otvorio 1.000 radnih mesta. 

Stanovnica Grdelice pitala je premijera da li postoje šanse da neko od investitora dođe u to mesto, kako bi pre svega mladi dobili posao i priliku da rade, te da ne bi odlazili iz tog kraja. 


Vučić je rekao da će u Grdelicu uskoro doći mali pogon, za 30 radnika, ali da je i to značajno. 

- Ako budemo doveli u Leskovac ili Kruševac jednog investitora, to će biti priliaka za nekoliko hiljada radnih mesta - rekao je premijer, okruženim brojnim građanima, dodajući da to može da reši i problem nezaposlenosti u Grdelici. 

- Daću sve od sebe da se to desi - rekao je Vučić. 

Jedan građanin mu je rekao da je nudio novčanu pomoć Srbiji, a da mu niko nije odgovorio, a premijer mu je rekao da je to verovatno zato što to svima zvuči kao šala, ali da ako ima ideje šta treba uraditi u Leskovcu da se obrati gradonačelniku Goranu Cvetanoviću, a da će ga potom i on primiti. 

Građani, a među njima i nekoliko Roma, želelo je fotografisanje sa premijerom, a dobacivali su "Živeo premijer", "Tako je pobratime Vučiću"...

2024 © - Vesti online