Nedelja 10.04.2016.
14:48
Vestionline

A sad malo socijalisti: "Vuči*u, pederu"

printscreen youtube
Poslali poruku koalicionim partnerima: Članovi SPS

Naime, grupa aktivista SPS-a ispred beogradske Kombank Arene u subotu je na sav glas skandirala uvrede na račun predsednika Vlade Srbije i lidera naprednjaka Aleksandra Vučića.

Naime, grupa od petnaestak aktivista SPS-a praćena trubačima na sav glas je uzvikivala poznatu parolu: "Vučiću, pederu!"

Aktivisti su, nakon toga, poruku koalicionim partnerima poslali i pevajući pesmu: "Mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole".

Na zvaničnom niovu situacija je sasvim drugačija, prenose beogradski mediji.

Zamenik predsednika SPS Aleksandar Antić u subotu je izrazio očekivanje da će ta partija nakon izbora biti deo vlade, zajedno sa Srpskom naprednom partijom.

- To bi bilo dobro za stabilnost Srbije i za nastavak započetih reformskih poslova. Mi pravimo najbolji mogući izborni rezultat za SPS i želimo da posle izbora nastavimo sa SNS-om posao velikih reformi, u čemu sarađujemo na obostrano zadovoljstvo - rekao je Antić.

On je kao "spekulacije" odbacio navode o sukobu SPS-a i SNS-a, rekavši da sukoba među tim partijama nema, a za partijske lidere Aleksandra Vučića i Ivicu Dačića rekao je da su "odgovorni i racionalni političari" i da svoj odnos grade tako da "donesu najbolju odluku za građane", dok su lični utisci, osećanja i temperament "u drugom planu".

I potpredsednica SNS Zorana Mihajlović nedavno je istakla da sukob između SNS-a i SPS-a ne postoji, iako je i ona sama bila učesnika razmirica koji su sporadično izbijale na liniji SPS-SNS.

Aktivisti ovih stranaka, čini se, ne dele to mišljenje.

2024 © - Vesti online