Nedelja 10.04.2016.
14:14
Vestionline

Spin ili strah: Vučić tvrdi da je na ivici da izgubi izbore

Tanjug
Vučić tvrdi da je na ivici da izgubi izbore

Vučić je naveo da ostaje pri stavu da neće praviti kompromise sa onima koji bi Srbiju da vrate u prošlost i dodao da je, prema poslednjim podacima koje je, kako kaže, su subotu uveče video, na "apsolutnoj ivici" da izgubi izbore.

- Kada kažem da postoji jednaka šansa da izgubimo izbore kao i da ih dobijemo, to zavisi od marljivosti građana i želje da izađu na izbore, i od toga da li se opredeljuju za budućnost. To znači da bi neki drugi mogli da formiraju vladu - rekao je Vučić. 

On je ponovio da je incident sa Demokratskom strankom na Đeram pijaci pokazao da se sve stranke u Srbiji, od krajnje levice do krajnje desnice, mogu ujediniti za svega nekoliko sati protiv njega, samo ako budu imali šansu. 

Vučić je poručio da ne želi ni sa kim da pravi kompromise, niti lošu politiku samo da bi mogao da vlada. 

- Nema kompromisa sa onima koji Srbiju žele da vrate u prošlost. Da nam fali jedno mesto u parlamentu, neću da pravim kompromise - rekao je Vučić. 

On je naglasio da izbori nisu igra, pitanje duhovitih izjava, predstava za decu u kojoj neko treba da vas nasmeje, već je to prilika da se odluči kakav život ćete imati. 

- To je odluka da li će Srbija biti uspešna i poštovana, kakva je danas, ili će biti gubavac, kao što neki žele s desna, ili će se vratiti u pljačkaške privatizacije, kao što to žele neki s leva - rekao je Vučić. 
 

2024 © - Vesti online