Petak 28.05.2010.
16:59
Press rs

U Sekinim torbama čak 70.000 evra!

Samo jedna od Sekinih mezimica
 

U specijalnom garderoberu, koji je smešten na poslednjem spratu pevačicine luksuzne vile, mogu se videti modeli "Luja Vitona", "Gučija" i "Šanela", ali i trenutno najskupljih torbi u svetu "hermes", čija se cena kreće od 5.000 do 40.000 evra.
 

Od kada je kročila na srpsku estradnu scenu, Seka je pored Cece Ražnatović više puta proglašavana za modnu ikonu, kako u Srbiji tako i u Hrvatskoj i Bosni!.Tome je doprinela i činjenica da je uz pomoć modnih savetnika uvek imala adekvatnu garderobu za sve prilike, posebno kada je reč o ženskim tašnama.

U kratkoj izjavi za Press Aleksićeva, koju smo zatekli u inostranstvu na odmoru, nije želela da spominje kolika je ukupna vrednost njenih „mezimica", ali je priznala da je kupovina tašni njena velika strast.


"Istina je da posedujem veliku kolekciju tašni, ali ne vidim šta je tu greh, budući da pošteno zarađujem, pa sebi mogu da priuštim tako nešto. Ne bih da govorim o ciframa jer je to neukusno, a ako vas zanima, vi se raspitajte koliko koja košta, to je već vaša stvar. U svakom slučaju, desetak unikatnih torbi će doživotno ostati u mom vlasništvu, a uskoro planiram da organizujem humanitarnu aukciju na kojoj ću prodavati tašne i sav prikupljeni novac preko mog fonda dati deci kojima je pomoć potrebna", rekla je Seka za list "Press."

 

2024 © - Vesti online