Subota 09.04.2016.
19:12
Vestionline

Oglasio se i Čeda: Staćemo na put Vojislavu Šešelju

Tanjug
Šešelju nije mesto u 2016. godini: Čedomir Jovanović

- Sve ćemo učiniti da mu stanemo u ovoj kampanji na put, da stanemo na put njegovoj nameri da pomiluje Legiju pošto nam Legija pokloni svoju istinu, kojom su se bavili svi sudovi ove zemlje, procenivši je na takav način da je osuđen na maksimalnu zatvorsku kaznu - rekao je Jovanović, saopštila je LDP.

Jovanović je ocenio da je Srbija bila najnesrećnije evropsko društvo kada se Šešelj bavio politikom i kada je njegova politika od Srbije napravila "svetsku sramotu i bruku".

- On jedan dan pali zastavu Evrope, drugi dan preti Hrvatskoj, treći dan bi Legiju na slobodi, a četvrtog dana ćemo se probuditi svi zajedno i videti da smo izgubili svoju zemlju - rekao je Jovanović i dodao da se ne sme dozvoliti vraćanje 90-ih godina i da je Srbija 2012. glasala i drugima dala pravo da vode zemlju i da su je oni posle četiri godine vladavine doveli ponovo do Šešelja koji potpaljuje nacionalizam i ekstremizam, svakoga dana preti ovoj zemlji, svađa je sa svetom i susedima, koji više nemaju vremena za nas, jer su opterećeni svojim problemima.

2024 © - Vesti online