Petak 08.04.2016.
21:26
B92, Vestionline

"Šešelj, Vučić, Dačić... Svi su tu, samo nam još Milošević fali"

Tanjug
Oni su za "Naprednu Srbiju": Zoran Živkovi rukuje se sa Bojanom Pajtićem

- Šešelj je tu, da ne pričam o Vučiću, Dačiću, malo bolje znaju da slože kravatu i odelo, ali retorika je ista, samo Milošević fali - rekao je Živković u Kažiprstu na B92.

On je takođe naglasio da mnoga istraživanja javnog mnjenja o rezultatima izbora nisu tačna i da se predviđa da će lista "Za pravednu Srbiju" imati oko 12 odsto glasova.

- Neka istraživanja pokazuju da SNS ima podršku od 32 odsto, sva ostala istraživanja su neuverljiva. I Tadiću su predviđali pobedu 2012. godine i sve su promašili. Kako može da osvoji 52 odsto glasova neko ko štiti krivce za aferu helikopter, šta je sa dvoje srpskih diplomata poginulih u Libiji, šta je sa poplavama? - upitao je on.

Živković je naglasio da postoji mnogo stvari koje treba menjati, kao i da se u prvih mesec dana vlasti penzije mogu vratiti na nivo na kojem su bile.

- Treba dati plate ljudima koji to zaslužuju, istražiti i poslati u zatvor plagijatore koji čine pet odsto zaposlenih u javnom sektoru, voditi evidenciju o trošenju sredstava iz budžeta - rekao je on.

Živković je prokomentarisao i izjavu ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića da će policija štititi građane na biračkim mestima.

- Formirana je Komisija za sprovođenje fer izbora, koja će sprečavati zloupotrebe. Doktor Nebojša iz Beograda je rekao da će poslati policiju, to je protiv zakona i još jedan dokaz da Vučić ne može da sprovede fer izbore - rekao je Živković.

2024 © - Vesti online