Petak 08.04.2016.
20:37
Vestionline

Šaban besan posle tuče sa Bosancem: Napušta "Zvezde Granda"?

Z. K. Munja
Prekipelo mu: Šaban Šaulić

Naime, kako piše "Alo!", posle sukoba koji je izbio na snimanju "Zvezda Granda", Šabanu Šauliću je "prekipelo" te je odmah nakon snimanja sporne emisije popričao sa Popovićem.

- Šaulić je povređen jer smatra da mu članovi žirija namerno upadaju u reč dok komentariše kandidate. On misli da nimalo ne poštuju ni njega kao čoveka, a ni njegovu dugogodišnju uspešnu karijeru. Saša ga je tokom razgovora nagovarao da ostane i da neće dozvoliti da se ponovi slična situacija, ali Šaban je uporno ponavljao da želi da ode. Popović ga je ubeđivao da se predomisli jer je do kraja snimanja emisija u kojima žiri odlučuje o sudbini kandidata ostalo vrlo malo, pa postoji mogućnost da Šaban ipak ispoštuje dugogodišnjeg prijatelja - otkriva izvor Kurira.

Prema saznanjima ovog lista, Šaban je imao nameru da napusti "Zvezde Granda" još pre dva meseca, ali ga je i tada Popović ubedio da ostane.

- Šaban je često prijateljima isticao da mu žiriranje predstavlja veliki napor i stres i teško su mu padale upadice kolega tokom njegovog komentarisanja kandidata. Njemu je pogotovo teško jer se ni zdravstveno ne oseća najbolje - rekao je izvor blizak pevaču.

2024 © - Vesti online