Petak 08.04.2016.
18:10
Alo rs, Vestionline

Velja: Naprednjaci su obični šverceri!?

Tanjug
Ilić napao naprednjake

Ilić je u prepoznatljivom maniru pojedine čačanske privrednike optužio da su kriminalci, šverceri i narko-dileri. Posebno je bio oštar prema vlasniku "AutoČačka" Milenku Kostiću, u čijoj je kompaniji direktor kandidat SNS-a za gradonačelnika Milun Todorović, piše "Alo".

Velimir Ilić, koji je kandidat Nove Srbije (NS) za gradonačelničku fotelju, za Kostića je rekao da je pokupovao sve u Čačku i da je sada jedino ostalo da preko Todorovića postane vlasnik čitavog grada.

- Milenko Kostić nije nikakav privrednik, već običan švercer - rekao je, pored ostalog, Ilić tokom gostovanja u programu TV "Galaksija".

U čačanskom SNS-u su šokirani ovakvim nastupom aktuelnog ministra za vanredne situacije. Oni smatraju da bi Ilić trebalo da se suzdrži od ovakvih komentara, imajući u vidu da među prvih 100 na republičkoj izbornoj listi ima četvoro kandidata iz svoje Nove Srbije.

Marko Parezanović, poverenik Gradskog odbora SNS-a u Čačku, istakao je da Ilić ima manire političke bitange, ocenivši da je predsednik NS-a u panici jer je svestan da će nakon 20 godina sigurno izgubiti izbore u svom gradu.

Milun Todorović kaže da svom takmacu za gradonačelničku funkciju želi dobro zdravlje, dugovečnost i mirne penzionerske dane.

- Njegovim likom i delom neka se bavi istorija ili nadležni državni organi. Međutim, bio bih lično veoma nesrećan da u svom dvorištu imam bazen, a da to moja okolina nema. To bi za mene bilo neprijatno i nepristojno - poručio je Todorović.

Netrpeljivost između Nove Srbije i SNS-a u Čačku traje dugo, ali je eskalirala nakon zvižduka koji su bili upućeni Velimiru Iliću na predizbodnom mitingu naprednjaka u Čačku na kojem je govorio premijer Vučić.

2024 © - Vesti online