Četvrtak 07.04.2016.
22:48
Blic rs, Vestionline

Funkcioner izvukao pijanog generala sa trežnjenja

A. Čukić
Vozio pijan, pa završio u zatvoru: Izvukao ga funkcioner

Puzović je odveden na trežnjenje u beogradsku policijsku stanicu Savski venac, ali se požalio da se ne oseća dobro, pozivao se na narušeno zdravlje i zatražio pomoć lekara, piše "Blic".

U stanicu je ubrzo došao Aleksandar Nikolić, državni sekretar u MUP, koji je izdejstvovao da penzionisani general bude pušten.

Puzović i Nikolić, inače poznat kao Foto Toni, ubrzo su se odvezli iz stanice Savski venac, a naš izvor iz Ministarstva unutrašnjih poslova objašnjava da "nije ispoštovana uobičajena procedura vezana za trežnjenje i pružanja pomoći osobama koji su zbog pijanstva privedene u stanicu policije".

Kako "Blic" saznaje, Puzović je u policijskoj stanici ponavljao da je "uplašen za svoju bezbednost", jer se kao bivši policijski general našao u prostoriji zajedno s prestupnicima.

Penzionisani general policije, najverovatnije, biće kažnjen oduzimanjem vozačke dozvole i određenog broja bodova, uz uobičajenu novčanu kaznu.

Aleksandar Nikolić je prethodno bio savetnik predsednika Srbije i državni sekretar u Ministarstvu odbrane, zadužen za resor za koordinaciju službi bezbednosti.

2024 © - Vesti online