Četvrtak 07.04.2016.
16:29
Vestionline

Filip optužuje: Gogo, ti si mi prenela polnu bolest!

youtube.com
Preterao sa seksom: Filip Đukić

Farmer, kojem su dali nadimak "prostitutka", zbog toga što je tokom trajanja rijalitija uspeo da zavede Dušicu, Gogu, Cecu, Balerinu i Mariju Anu, nedavno je završio na lekarskom pregledu zbog kožne bolesti koja mu se pojavila. Usput je otkrio da ima i polnu bolest.
 

- Bio sam na pregledu polnog organa. Gogo, savetujem ti da ti isto odeš na pregled, pošto sam ja ovde na Farmi bio sa tobom i Dušicom, posle Dušice mi ništa nije bilo, posle tebe jeste - rekao je Filip tokom suđenja, a zbog ovih reči Goga je burno reagovala.

- Kako ja nemam nikakve promene, pritom sam bila kod ginekologa pre nego što sam došla ovde. To su, Filipe, ozbiljne stvari - rekla je Goga.

Nastavili su da viču jedno na drugo i da prebacuju optužbe, a potom je Goga rekla da je Filip mrtav za nju.

Situacija se do ujutru nije smirila, pa je Goga ponovo pokrenula ovu temu i zatražila da je zadruga pošalje na pregled kako bi dokazala da Filipove optužbe nisu istinite.

- Noćas nisam mogla da zaspim, a mislim da ni moja mama nije mogla da zaspi zbog ovog dečka ovde koji ne shvata šta je rekao i koliku težinu nose te reči. Mislim da uopšte nije ljudski to što si uradio jer ipak sam ja devojka. Mislim da nije bitno šta ti neko kaže nego ko, a svi znamo da je ovaj dečko ovde meni bio drag i da sam imala nešto sa njim, samim tim njegova reč ima težinu. Mislim da se u istoriji rijalitija nije desilo da neki muškarac koji je bio sa devojkom iznese tako nešto, jer je to jako ružno. Svi znamo da se bolesti manifestuju od tri do šest meseci, znači možda sam ja od njega nešto dobila. Ljudski je i prijateljski da me je odveo sa strane da mi to kaže, a ne pred 27 ljudi u lajvu - pričala je vidno uzdrmana Goga, te počela da plače:

- Apelujem na zadrugu, ja ću odmah otići na kapiju da me pošalju kod ginekologa, taj papir ću doneti ovde i neće me biti sramota šta god da je. Ja treba da imam neku budućnost, moja mama se sada brine - rekla je kroz suze.

2024 © - Vesti online