Četvrtak 07.04.2016.
12:00
B. R. - Vesti - Foto: Vesti

Darovi Milici, Sergeju i Dejanu

Vesti
Junakinja iz Prizrena: Milica Đorđević

Tako je humani Žikica Arsić iz Italije uputio 100 evra na kućnu adresu devetogodišnje Milice Đorđević, jedinog srpskog deteta u Prizrenu, na čemu se majka Evica mnogo zahvaljuje i kaže: "Hvala na ovom bogougodnom delu"!

Trista australijskih dolara uputili su naši verni čitaoci, bračni par penzionera Milivoje i Božana Milosavljević iz Melburna, teško bolesnom 41-godišnjem Dejanu Miloševiću iz Vranja, nekadašnjem ratnom dobrovoljcu, kome lekari ovih dana ponovo odlučuju o sudbini njegove noge.

Istom sumom novca, od 300 dolara, i naša stalna dobrotvorka Anđelka Đurović iz Melburna ponovo je obradovala roditelje 12-godišnjeg Sergeja Ševića iz Novog Grada u Republici Srpskoj koga čeka, najverovatnije u maju, odlazak na operaciju u London. Potrebna sredstva u iznosu od 70.000 evra prikupljena u dvostrukoj akciji koja se vodila širom Srpske ali i inostranstva za život ovog dečaka.

Donatorka je poslala i poruku: "Sergej, neka ti Bog podari sreću i brzo ozdravljenje". Svoj prilog sestrama Savić iz Tutina, koje su se ovih dana uselile u novu kuću, najavio je i Jovica Miladinović naš čitalac iz Dortmunda, rodom iz Kamendola kod Grocke. "Vesti" se zahvaljuju na novim donacija.

2024 © - Vesti online