Sreda 06.04.2016.
18:19
Vestionline

Donald presudio: Zvezda na dve pobede od titule!

Tanjug
Junak: Mičel Donald

Crveno-beli, aposolutni lideri nacionalnog šampionata, tako su nastavili nepobedivu seriju ove sezone, dok 'Građevinari' od 20. feburara ne znaju za pobedu u nacionalnom šampionatu pa su i dalje u jako teškoj poziciji. Zanimljivo da je Crvenoj zvezdi neophodno da ostvari još dve pobede kako bi i teoretski obezbedila titulu.

Oba tima imala su nekoliko odličnih prilika, pogotovo u prvih 45 minuta, ali je jedini gol viđen tek u 73. minutu - kada je Luis Lućo Ibanjes poslao loptu iz kornera na peterac, a Mičel Donald najbolje skočio.

U prvom poluvremenu Rad je čak bio i bolji rival, kardinalno je grešila Zvezdina odbrana, a neverovatno šta je sve promašivao Andrija Kaluđerović, inače bivši napadač crveno-belih. Popularni "građevinari" su u drugom poluvremenu čak i pogodili stativu, ali je Zvezda preko Donalda uspela da dođe do novih bodova. 

Crvena zvezda: Kahriman, Peković, Luković, Edson, Ibanjes – Le Talek, Donald – Babunski, Ristić, Katai – Vieira.

Rad: Filipović – Jovanović, Maraš, Bates, Ljubinković – Protić, Stanojević – Nenadović (od 49. Denić), Veselinović (od 59. Rusmir), Lutovac – Kaluđerović.

2024 © - Vesti online