Sreda 06.04.2016.
15:38
alo rs, Vestionline

Ubica Jelenu udario 30 puta u glavu

facebook.com
Još se traga za ubicom Jelene Marjanović

Porodica Marjanović istakla je u sredu umrlicu i priprema se za sutrašnju sahranu.

Istovremeno, policija i dalje pretražuje mesto gde je pronađeno Jelenino telo. Međutim, još nije pronađen drveni predmet kojim je nesrećnoj ženi smrskana glava.

Nesrećna žena je imala 30 udaraca tupim predmetom u glavu, od kojih je zadobila nekoliko preloma lobanje zbog kojih je i preminula, piše "Alo".

Njen suprug Zoran je sinoć pušten iz pritvora.

On je danas oko 14 časova prvi put napustio kuću, kako bi otišao sa ocem i prijateljima kod Jelenine porodice da bi video ćerku Janu, koju nije video od subote.

Pri dolasku u kuću Jeleninih roditelja, on se izljubio sa taštom Zoricom i zagrlio ćerku. Novinarima je rekao da će razgovarati kada provede neko vreme sa ćerkom.

Zoran i dalje izgleda uplašeno i potreseno, a na pitanje kako se oseća, samo je kratko rekao: - Ne znam šta da vam kažem.

Podsetimo, u do sada urađenim DNK analizama nema njegovih tragova DNK na mestu zločina.

Marjanović je u nedelju bio podvrgnut prvom poligrafskom testiranju, koje je prošao, ali je ono ponovljeno jer je on bio pod uticajem sedativa. Iako je Marjanović u ponedeljak i drugi put prošao poligraf, zadržan je u policiji sve do isteka zadržavanja od 48 sati.

2024 © - Vesti online