Utorak 05.04.2016.
21:36
www.klanrur.rs, Vestionline

KlanRUR Rocket League turnir (16.04.2016.)

Psyonix

Turnir je zvanično podržan od strane Psyonix i najbolje igrače očekuju kodovi za pakete automobila za Rocket League – Revenge of The Battle cars, Back to the future i Batmobile. Kako se bude bližio dan turnira otkrivaćemo i ostale nagrade tako da pratite ovu stranu.

Format turnira će biti 2-na-2 (svaki tim igra na jednoj mašini u split-screenu), sa best of 3 mečevima. Dozvoljeno je igranje svih mapa iz Competitive rotacije, s tim što tim koji izgubi ima pravo da bira sledeći stadion. Od broja ekipa koje se budu pojavile na dan turnira biće dogovoreno da li će biti single ili double eliminacije, ali ćemo se potruditi da svi imaju priliku da igraju više puta.

Igraće se PC verzija i obezbedićemo žičane kontrolere, ali naravno možete doneti i svoje dokle god su kompatibilni sa igrom. Molimo samo da ako donosite bežične kontrolere da ponesete i odgovarajuće kablove za povezivanje na USB. Naravno, igrači mogu da se između sebe dogovore o rešavanju svih nesuglasica i nadamo se fer i prijateljskoj atmosferi.

Ceo turnir ćete moći da pratite uživo na našem Twitch kanalu, a na našem Youtube kanalu će naknadno biti dostupni snimci sa turnira.

Prijavljivanje za turnir možete obaviti putem ovog formulara: http://goo.gl/forms/ATqLUUUj4L

Sva pitanja oko turnira možete postaviti na našem forumu: http://forum.klanrur.rs/topic/234942263-klanrur-rocket-league-turnir-16042016/

Više o ovoj temi pročitajte na sajtu www.klanrur.rs

2024 © - Vesti online