Utorak 05.04.2016.
14:48
Blic rs, Vestionline

Zoranov otac: Moj sin nije ubica. On je vernik

Printscreen/Facebook/Jelena Jeca Krsmanović
Jelena se borila sa ubicom: Danas rezultati pronađene DNK

Marjanoviću danas posle podne ističe 48 sati policijskog zadržavanja, nakon čega će ili biti pušten, ili će mu pritvor biti produžen do 30 dana.

Zoranov otac Vladimir nalazi se ispred zgrade MUP-a u 29. novembra gde čeka da istekne zadržavanje od 48 sati. On je potvrdio da će Jelenina sahrana biti u četvrtak na groblju Zbeg

- Da je moj sin ubica, ja bih ga se odrekao. On je veliki vernik, a vernici ne ubijaju. Mislim da je pravi ubica čekao Jelenu negde u prikrajku - rekao je Vladimir za "Blic".

On dodaje i da se Jelena i Zoran nisu svađali.

- Dobro su se slagali, a i kad bi bilo neke rasprave to bi bilo oko hrane. On je brinuo o njoj kao da je dete... Pravio joj je pesme, savetovao da se oblači atraktivnije... Bili su nerazdvojni - rekao je Vladimir drhtavim glasom.

Vladimir je dodao i da je njegov sin tražio od Jelene da se ponaša kao javna ličnost, a da je ona bila skromna i nije to želela.

Iako je Marjanović u ponedeljak i drugi put prošao poligraf, zadržan je u policiji.

Podsetimo, Marjanović je u nedelju bio podvrgnut prvom poligrafskom testiranju, koje je prošao, ali je ono ponovljeno jer je on bio pod uticajem sedativa.

2024 © - Vesti online