Utorak 05.04.2016.
13:39
Tanjug, Vestionline

Tomić: Gogua igra u Ivanjici, Everton neizvestan

partizan.rs
Dogovor: Ivan Tomić i Saša Ilić

- Očekujue nas jedno od najtežih gostovanja u Superligi. Poznato je da je Javor dobar domaćin i da na svom terenu osvaja veliki broj bodova. Imaju veoma dobrog trenera (Mladen Dodić, prim. aut), koji poznaje prilike u ligi, koji je radio i u reprezentaciji. Što se nas tiče vezali smo nekoliko pobeda, uslovi za igru su drugačiji nego na našem stadinu, ali na nama je da se prilagodimo - rekao je Tomić na konferenciji za medije u SC Teleoptik. 

On je naglasio da će oporavljeni Sedrik Gogua biti u konkrenciji za tim, kao i da se posle odrađene suspenzije vraća Valeri Božinov. 

- Kadrovska situacija je svakim danom sve bolja. Gogua je u boljem stanju nego Everton, ali je Brazilac doživeo povredu teže prirode. Današnji trening otkloniće nam sve nedoumice. Božinov se vraća posle suspenzije. Imamo neke sitne probleme, a posle današnjeg treninga imaću širu sliku - rekao je strateg crno-belih i naglasio da na ovu utakmicu ne gleda kao potencijalnu utakmicu finala Kupa Srbije. 

- Uopšte nisam razmišljao o tome, to mi nije palo ni na pamet. Ovo je utakmica za sebe, koja nosi tri boda. Nosi svoju draž i u njoj treba da pokažemo da smo spremni. Treba da budemo još konkretniji i koristimo šanse, a ne da se dešavaju situacije iz prošle utakmice kada smo golove primali iz kontre - zaključio je Tomić. 

Utakmica 29. kola Superlige Srbije između Javora i Partizana igra se sutra od 16 sati.

2024 © - Vesti online