Utorak 05.04.2016.
16:02
Tanjug

Liga šampiona: Ko je bolje uložio arapske milione?

Reuters
Prva zvezda PSŽ-a Zlatan Ibrahimović

PSŽ je ranije obezbedio titulu prvaka Francuske i sada je sve podredio uspehu u Ligi šampiona, gde je u prošloj rundi eliminisao šampiona Engleske Čelsi ukupnim rezultatom 4:2. Ponovo će najjače oružje imati u Zlatanu Ibrahimoviću, strelcu 30 golova ove sezone i het-trika minulog vikenda u trijumfu nad Nicom (4:1).

I Siti je bio ubedljiv protiv Bornmuta (4:0) u Premijer ligi, nagovestivši da izlazi iz krize rezultata, a biće dodatno pojačan jer su se od povreda oporavili Kevin De Brujne i Samir Nasri.

- PSŽ je favorit u ovom dvoboju. Imaju više iskustva, ali i mi imamo kvalitetan tim. Biće neizvesno - rekao je Nasri.

Deo spektakla na Parku prinčeva biće najbolji srpski sudija Milorad Mažić sa svojim pomoćnicima.

U drugom meču sutrašnjeg dana, Real Madrid posle pobede u El Klasiku ide na nezgodno gostovanje Volfsburgu. Trener Madriđana Zinedina Zidana raduje forma udarnog napadačkog trija Ronaldo - Benzema - Bejl, upravo su oni i doneli prvi trijumf na stadionu Kamp nou posle četiri godine (2:1).

Sa druge strane, Volfsburg ne igra prema očekivanjima u Bundesligi, tek je osmi, ali protiv izrazitog favorita nema šta da izgubi.

- Bilo bi čudno da se ne radujemo ovom meču i četvrtfinalu Lige šampiona. Želim samo da igrači uživaju, ali verujem da ćemo biti znatno bolji nego u domaćem prvenstvu - rekao je sportski direktor Nemaca Klaus Alofs.

2024 © - Vesti online