Ponedeljak 04.04.2016.
12:30
Vesti

Od laži do istine

freevector.com
 

Koliko smo iskreni i neiskreni, skloni prećutkivanju ili manipulacijama, otkriće horoskopski znak:

Ovan je sujetan i brz, iz toga proizilazi iskrenost kao odlika brzopletosti. Ipak, Ovnovi s Merkurom u Ribama mogu biti majstori prećutkivanja i laganja.

Bik je iskren, ali ne govori mnogo. Dakle, na pitanja odgovara tačno, ali, ako ne mora da se izjasni, rado će prećutati.

Blizanci su vešti s rečima pa s lakoćom smisle laž. Ipak, to je kratkog daha, jer, pod pritiskom progovore o svemu što znaju i ne znaju.

Rak je majstor ćutanja. Ide iz krajnosti u krajnost. Laž mu nije strana kad je u pitanju njegova bezbednost i udobnost.

Pročitajte još:

ifreewallpaper.com

* Saturnove boljke

* Karakter kao sudbina

Lav voli istinu pa zbog toga spada u horoskopske znake za koje važi da su najiskreniji.

Devica je zatvorena i nerado se otvara drugim ljudima. Nije sklona lažima, osim ako je to jedini način da sačuva svoju intimu.

Vaga je pravdoljubiva, ali to ne znači da je i iskrena. Veliki je zaljubljenik u bele laži, pa je često, zbog toga, optužuju da je dvolična.

Škorpija za sebe veruje da je iskrena. Iako je u komunikaciji direktna, u žaru borbe neće se libiti da upotrebi i potpunu izmišljotinu.

Strelac je istinoljubiv, ali, pošto često sam sebe obmanjuje, njegova iskrenost je u direktnoj srazmeri s duhovnim i intelektualnim dostignućem. Ovo su najveći hohštapleri ili sveci.

Jarac je pobornik poštenja. Retko se služi lažima, osim ako je to jedini način da zaštiti ljude za koje se on oseća odgovornim.

Vodolija spada u iskrene znake, ali, ukoliko je Merkur u Ribama, može biti majstor manipulacije i prikrivanja. Laže samo iz potrebe da bude ekscentrična i drugačija.

Ribe su majstori prikrivanja, tajne, laži i manipulacije. Ovo su ljudi s kojima nikada niste na čistom jesu li nešto ozbiljno mislili ili iskreno izjavili.



 

2024 © - Vesti online