Utorak 05.04.2016.
02:30
Vestionline

4 stvari koje muškarci obavezno primete tokom prvog seksa

pixabay
Pogled koji govori više od reči...

Iako žele da se pokažu kao prave muškarčine u krevetu, muškarci obožavaju žene koje sjajno odrađuju svoj deo posla i umeju da preuzmu inicijativu. Obratite pažnju na ove stvari ako želite da on bude zadovoljan.

Pre svega, muškarci ne primećuju poluskinut lak na noktima ili dlačice koje nisu uklonjene sa bikini zone. Oni primećuju druge stvari, kojih vi često niste ni svesne.

1. Pokreti tela

Ako ste ukočene ili se stidite, to morate da promenite, jer za to nema mesta u krevetu. Senzualnost je, sa druge strane, i te kako poželjna, jer ih ona uzbuđuje. "Uključite celo telo, tako ćemo videti da ste jako uzbuđene kada ste sa nama", otkrili su momci za magazin Women’s Health.

2. Inicijativa

Svakako će primetiti kad žena nije preterano zainteresovana ili barem ostavlja takav utisak. "Pomozite nam da učinimo taj trenutak savršenim", poručuju muškarci.

3. Pogled

Gledanje u oči ili odmeravanje njihovih tela - to je sve što dolazi u obzir. Pogled prema dole (sumnja?), odmeravanje sopstvenog tela (nesigurnost?) i gledanje okolo (dosada?), nikako nisu poželjni.

4. Sveža depilacija ili seksi donji veš

"Ne sudimo ako u pitanju nije ni jedno od toga. Ali ako jeste, to nam otkriva da ste unapred razmišljale o seksu i to je muškarcima jako drago da vide".

2024 © - Vesti online