Nedelja 03.04.2016.
10:05
Vestionline

"Mala nevesta" se ubila zbog ljubavi

youtube.com
Ipak je reč o samoubistvu mlade glumice

Policija istražuje sve detalje njene smrti, a prema dosadašnjim saznanjima, deluje kao da je Pratiša izvršila samoubistvo zbog depresije i ljubavnih problema. Međutim, nikakva oproštajna poruka nije pronađena.

Radž Sing je zadržan na policijskom ispitivanju, pre svega zbog glasina o njihovoj turbulentnoj vezi. Jedna Pratišina prijateljica je svedočila u policiji da je glumica sumnjala da je Radž vara, te da se veče pre nego što je pronađena mrtva raspitivala o njegovim bivšim devojkama.

- Bila je jako depresivna. Novac joj je ponestajao, a nikako nije mogla da nađe novu ulogu. Povrh svega, stvari između nje i Radža nisu išle najbolje - rekla je glumičina prijateljica.

Da je najverovatnije reč o samoubistvu, pokazuje i status koji je Pratiša napisala na aplikaciji "WhatsApp":

"Čak i nakon smrti neću okrenuti svoje lice od tebe", pisalo je na statusu mlade glumice koja je svetsku slavu stekla ulogom Anandi u seriji "Mala nevesta".

Indijska sapunica "Mala nevesta", u kojoj je Pratiša glumila, bavi se temom dečijeg braka, zabranjenim običajem u Indiji. Serija je stekla svetsku slavu, a snimljeno je čak 1.977 epizoda.

2024 © - Vesti online