Subota 02.04.2016.
18:22
Vestionline

Preokret u Humskoj

M. Todorović
Saša Ilić

Partizan se od starta mučio, još kada je promašio dve poluprilike, usledila je kazna u 19. minutu. Deletić je sjajno utrčao u kazneni prostor crno-belih, dobro je i šutirao, ali je Šaranov odbio loptu do Ovusua koji je šalje u mrežu - 0:1. Već u sledećem napadu Partizan je mogao do izjednačenja, ali je Ristić odlično odbranio udarac Alena Stevanovića. Mogli su gosti da dupliraju prednost posle karambola pred golom Šaranova, a Saša Ilić je u 25. minuti bio blizu izjednačenja. Oklevao je sa udarcem na pet metara udaljen od Ristića.

Novi šok za crno-bele u 33. minutu. Činilo se da je Partizan blizu izjednačenja, gosti su čak dva puta vadili loptu sa gol linijie, a onda je usledila kontra Ovusua posle koje je Deletić lepo gađao sa 20. metara i pogodio mrežu Šaranova - 0:2.

Velika uzbuđenja na početku drugog dela. Imao je Radnik priliku da dođe do trećeg gola, a onda je mladi Dušan Vlahović pogodio okvir gola. Ipak, najmlađi debitant u istoriji Partizana nije dugo čekao na svoj prvenac u crno-belom dresu. Igrao se 53. minut kad je Mihajlović sjajno centrirao, a mladi golgeter se poklonio na drugoj stativi za 1:2. Mihajlović je u 58. minutu propustio šansu za izjednačenje, nije se snašao u petercu.

Partizan je izjednačio u 65. minutu, Bandalovski je asistirao Iliću, koji je šutirao sa 16 metara, lopta je na putu ka golu pogodila nekog od igrača Radnika, promenila pravac i odsela u golu - 2:2. Nova drama viđena je u 68. minutu, ovog puta posrećilo se crno-belima. Radnik je promašio zicer, taccnije odbranio je Šaranov, a u kontri je Mihajlović pripremio šansu Iliću koju kapiten nije mogao da promaši - 3:2.

U ostalim utakmicama postignuti su sledećei rezultati:

Subotica – Radnički Niš 1:2, Metalac –Borac 2:0, Novi Pazar – Voždovac 1:1, Rad – OFK Beograd 1:1.

2024 © - Vesti online