Subota 02.04.2016.
17:33
Vestionline

Šešelj: Albanci hoće da mi vade organe!

Tanjug
Šešelj ne odustaje od mitinga na Kosmetu

On u svom stilu poručuje i da su mu organi u odličnom stanju, te da bi se na njima moglo dobro zaraditi! 

- Pitanje je po kom pravnom osnovu će oni mene da hapse? Nemaju ni jedan jedini razlog! Znam ja ustvari šta oni hoće, da me uhapse, pa da mi izvade organe i da ih rasprodaju - rekao je Šešelj za "Alo".

- Znaju da bi se dobro prodavali jer jetra mi je sada u odličnom stanju, veoma je zdrava i može se fino zaraditi na njoj, srce mi je takođe u dobrom stanju sa sve defibrilatorom u koji su Ujedinjene nacije uložile čak 40.000 evra. Takođe, imam dva odlična bubrega, i još jedan organ koji mi je ubedljivo u najboljem mogućem stanju - kaže Šešelj.

On dodaje da će zakazani mitinzi SRS na Kosovu biti sigurno održani, kao i da će on jednog dana otići dole.

- Planirana su dva mitinga na Kosovu i oni će biti održani, i ja ću ići, ali ne znam tačno kada, na te mitinge neću moći, jer mi se poklapaju termini sa nekim drugim mitinzima koji će se održavati na drugim mestima - kaže on.

Lider radikala je najavio i mitinge u Banjaluci, Sarajevu, Podgorici, Bijeljini, Gračanici, i kako navodi, svim srpskim gradovima u nastavku izborne kampanje, mada bi lako moglo da se dogodi i da u BiH, kao što su to uradili Hrvatska i Kosovo, zabrane ulazak Šešelju.

2024 © - Vesti online