Subota 02.04.2016.
00:30
www.play.co.rs, Vestionline

Prva besplatna ekspanzija za The Division stiže uskoro

Ubisoft
Da li ste spremni za nove izazove?

Incursions dodaje sadržaje za igrače najviših nivoa, tj. end-game sadržaj, a dizajnirane su za timsku igru i kao nagrade daju najbolji loot u igri. Prva od njih, Falcon Lost, biće smeštena u potpuno novu zonu u podzemno postrojenje za preradu vode.

Zajedno sa ovim proširenjem će doći i mogućnost trgovanja sa drugim igračima, stavka koja je obavezna u svakom MMO-u. Maksimalni nivo je i dalje 30, ali će oprema sada moći da vam pojačava skillove preko dosadašnjeg maksimuma, pojavljivaće se dnevni izazovi sa malim nagradama, kao i nasumični loot dropovi u Dark Zone van predefinisanih zona, koje će braniti posebno žilavi NPC-evi.

Falcon Lost će inače imati dve težine – Hard, za igrače čiji je gear score 31 i Challenge mode, koji je još teži. Takođe, misija neće imati checkpointe, tako da ako vam ekipa pogine, moraćete ispočetka. Ovu i sve dolazeće Inkurzije ćete moći neograničeno da ponavljate kako biste lovili novu opremu, faktički kao instance u tradicionalnim MMO-ovima.

Prva Inkurzija izlazi 12. aprila, a nešto kasnije će izaći i Conflict, koja će dodati inkurziju u Columbus district i unaprediće Dark Zone. Pored toga, igra će dobiti i tri plaćene ekspanzije tokom ove godine.

2024 © - Vesti online