Petak 01.04.2016.
05:46
Vestionline

Počela najveća i najduža žurka u gradu, spremno čak 777 nagrada!

Tokom dva sata koncerta UŠĆE Shopping Centar postao je najveći podijum za igru u gradu. Momci iz Lexingtona priredili su još jednu nezaboravnu svirku i pokazali zbog čega važe za jedan od najboljih „live“ bendova na ovim prostorima. Specijalno povodom rođendanskog meseca, svi posetioci mogli su da iskoriste i celodnevne, rođendanske popuste koji su samo za tu priliku bili i do 50 odsto.

Proslava 7. rođendana trajaće punih mesec dana, tako da sve posetioce do 30. aprila očekuje još puno dobre zabave, brojna iznenađenja i čak 777 vrednih nagrada u velikoj rođendanskoj nagradnoj igri! Sa jednom ili dve kupovine u UŠĆE Shopping Centru, tokom rođendanskog meseca, čiji je ukupan iznos veći od 5.000 dinara, automatski se stiče pravo za učešće u velikoj UŠĆE nagradnoj igri “Mesec dana 7. rođendana”. Sedmoro najsrećnijih posetilaca imaće priliku da osvoje platne kartice UniCredit Banke sa po 250.000 dinara za šoping, njih 70 osvojiće kartice u vrednosti od 5.000 dinara, a 700 posetilaca dobiće na poklon kartice u iznosu od 2.000 dinara.

Očekujemo vas tokom aprila da proslavimo zajedno, jer UŠĆE Shopping Centar je jedini slavljenik koji za svoj rođendan poklanja!

2024 © - Vesti online