Sreda 30.03.2016.
13:35
Tanjug, Vestionline

Ivanović: Ko razume fudbal, ne potcenjuje pobedu u Estoniji!

Reuters
Stigao Džajića: Branislav Ivanović

- Mi uvek igramo bolje protiv kvalitetnijeg protivnika, ali uvek ponavljam, protiv ovakvog rivala se pokazuju snaga i moć. Zato onaj ko se razume u fudbal neće i ne može da potcenjuje ovaj rezultat u Talinu. Uostalom, mi smo ranije u kvalifikacijama imali problema upravo u mečevima sa uslovno rečeno slabijim protivnicima, setimo se Azerbejdžana, Kazahstana, pa ove Estonije, Jermenije... Zato je dobro da dobijamo i ovakve utakmice, a to nas čeka u Gruziji, Moldaviji. Stvari idu u dobrom smeru - rekao je Ivanović za sajt FSS. 

Prema njegovim rečima ekipa u narednom periodu mora da popravi realizaciju. 

- Mislim da smo odigrali dobru utakmicu po veoma teškom terenu. U prvom poluvremenu nismo uspeli da izvršimo pritisak, ali u nastavku smo izašli visoko i počeli da stvaramo šanse.Dali smo gol iz prekida, a treba da popravimo realizaciju, jer stvaramo mnogo prilika koje moramo pretvarati u golove. 

Ivanović, koji je odigrao 85. meč i izjednačio se sa Draganom Džajićem, nije mnogo tugovao što mu je poništen regularan gol, pri rezultatu 0:0. 

- Nije to sada toliko važno, iako se radi o stvarima kada se lomi utakmica. Najvažnije je da smo pobedili i na kraju možemo da budemo zadovoljni - poručio je Ivanović.

2024 © - Vesti online