Sreda 30.03.2016.
09:43
alo.rs, Vestionline

Maršićanin tvitovao: Ne zna se ko je veća budala - Jelena Milić ili ovi što joj prete

www.mc.rs
Svakodnevno stižu pretnje: Jelena Milić

- Ne znam ko je veća budala: Jelena Milić ili oni koji joj prete. Mrtva trka - napisao je Maršićanin.

Maršićanin se nije zaustavio, nego je nastavio da "tvituje" o Milićevoj.

- Opasni su oni koji je plaćaju, plaćeni je NATO lobista, što je legalno, a opasna je onoliko koliko smo mi kao narod nesvesni svojih interesa - dodao je Maršićanin.

Nažalost, ni komentari njegovih pratilaca na Tviteru nisu bili ništa manje skandalozni.

- Ona je nešto mnogo gore i opasnije od budale - bio je samo jedan od komentara Maršićaninovih pratilaca.

Iako je Dragan Maršićanin poznat po uvredama na račun nežnijeg pola, Jelena Milić u izjavi za "Alo!" kaže da u ovom slučaju to nije primer mizoginije (mržnje ili odbojnosti prema ženama).

- On je visoki funkcioner Demokratske stranke Srbije i koalicije koja se otvoreno zalaže za saradnju sa Putinovom autoritativnom Rusijom. Proputinovski aktivisti i plaćenici koji svojim delovanjem usporavaju proces demokratizacije i EU integraciju Srbije. Ko im to omogućava i zašto, to je drugo pitanje - kazala je Milićeva.

Inače, direktorki Centra za evroatlantske studije, kojoj je zbog njenog stava o NATO prećeno smrću, dodeljena je policijska zaštita.

- Upravo sam prihvatila zaštitu policije jer se ne osećam bezbedno, ali to nije dovoljno. Oni koji me ugrožavaju moraju da budu procesuirani. Ne želim da imam policijsku pratnju kao Brankica Stanković, a da ekstremisti nastave da bujaju po Srbiji - kazala je ona i dodala da policijskim merama za sada neće biti obuhvaćena njena ćerka, koja je takođe izložena pretnjama.

- Nije problem samo moja bezbednost. Trpe i članovi moje porodice - istakla je ona.

2024 © - Vesti online