Ponedeljak 28.03.2016.
22:02
Vestionline

Miki Manojlović avanzuje: Posle aviona dobija i ministarsku fotelju?

Tanjug
I avion i fotelja: Miki Manojlović avanzuje

On je kadrovsko rešenje na kome insistira lično Aleksandar Vučić, lider naprednjaka, koji pokušava da ovog istaknutog umetnika ubedi da bude deo njegovog budućeg tima u Vladi Srbije, piše "Blic".

- Radom Tasovca premijer nije zadovoljan. Imao je velika očekivanja od njega, ali ih on nije ispunio, već je stvorio još veći jaz između kulturnih radnika i vlasti. On je i kadrovsko rešenje SPS-a, a SNS želi da u budućoj vladi ovo mesto pripadne njima. Vučić otuda pokušava da ubedi Manojlovića da sedne u fotelju ministra kulture. Neki pozitivni signali od glumca su već dobijeni, ali on još uvek nije prelomio da li treba da prihvati ovu funkciju - tvrdi sagovornik lista "Blic".

On dodaje da Miki Manojlović i premijer Vućić imaju već dobre kontakte.

- Njihovi kontakti datiraju od 2013. godine, kada je premijer u svom inauguracionom ekspozeu o Manojloviću, Bradiću i Kusturici izneo niz komplimenata. Tada su se prvi put i čuli, a njihove veze su nastavljene. Da je tako, potvrđuje i to što je Manojlović bio među ličnim zvanicama premijera na večeri sa princom Čarlsom, a i avion "Er Srbije" dobio je i ime poznatog glumca.

Da ne bi bilo iznenađenje da Manojlović prihvati poziv Vučića, govore i neke njegove izjave, koje su iznenadile srpsku javnost, poput one: "Počinjem da mislim da Aleksandar Vučić ima jednu dozu odlučnosti i iskrenosti koju nisam očekivao!"

Trenutno je naš poznati glumac u Parizu, pa su novinari ostali uskraćeni za njegov komentar.

2024 © - Vesti online