Ponedeljak 28.03.2016.
13:26
Vestionline

Sponzoruša: Zahtevam finansijsku naknadu za sav seks i skuvane ručkove!

facebook.com
Prođoše dani sreće i ljubavi...

Četrdesetdvogodišnja češka manekenka je živela sa penzionisanim bankarom Henrijem Bulom (86) u njegovom apartmanu u Njujorku od 2006. godine. Ipak, sve je krenulo nizbrdo pre par meseci kada je Henri upoznao drugu ženu.

Danijela ga sada tuži jer on želi da se ona iseli kako bi novu devojku doveo u luksuzni apartman. Kako se navodi u tužbi, Danijela je ispunila "dužnosti jedne žene", uključujući kuvanje, čišćenje i mnogo seksa, a zauzvrat joj je obećana finansijska podrška do kraja života.

U njenoj tužbi se zahteva 1,5 miliona dolara "finansijske naknade" koja joj je obećana. S druge strane, Henri kome je Danijela dosadila rekao je za "Vašington post" sledeće:

- Ne želim da mi u stanu živi stara devojka dok se nova useljava. Ona čeka dok se ne reši situacija sa Danijelom - nestrpljiv je bankar.

Inače, Danijela i Henri su se upoznali u hotelu Mercer u kome je ona radila kao konobarica. Kako kaže, nju je odmah privukla njegova "nežna strana", misleći na humanitarni rad kojim se Henri između ostalog bavi.

2024 © - Vesti online