Nedelja 27.03.2016.
11:57
Vestionline

VIDEO: Napad na funkcionere Demokratske stranke!

screen shot
"Stvara se atmosfera straha i linča"

Prema rečima funkcionera Demokratske stranke Balše Božovića, organizovana grupa nasilnika izašla je sa pijace i nasrnula na njega, Natašu Vučković, Dragana Šutanovca i aktiviste DS-a. On je kazao da je jedan od napadača razbio flašu, a drugi ga bodrio da ih tom slomljenom flašom napadne, dok je jedan od napadača bacio flašu u grupu okupljenih ljudi.

Božović je izjavio da ovaj napad neće pokolebati Demokratsku stranku da nastavi dalje i ocenio da je to dokaz da u Srbiji nema demokratije i da mnogi nemaju pravo na svoje mišljenje, prenose agencije.

- Ukoliko se ovo danas desilo narodnim poslanicima Skupštine Srbije, onda građani mogu da pretpostave šta može da se dogodi i njima. Kada je u pitanju politička scena u Srbiji stvara se atmosfera straha i linča. To će biti situacija dok neko ne izgubi glavu u ovoj ili nekoj narednoj kampanji. Mi se ne bojimo. Takvoj politici smo se suprotstavljali 90-ih, a to ćemo činiti i u buduće. Pozivamo građane da ne žive u strahu - rekao je Božović, prenose agencije.

2024 © - Vesti online