Nedelja 27.03.2016.
11:07
Vestionline

Ajfonka dobila otkaz zbog seksa u solarijumu

facebook.com
Starleta bila nestašna na poslu...

Starleta je nakon završetka smene krišom dovodila momke u solarijum, a kada su gazde to saznale, šutnule su je iz salona zbog neprimerenog ponašanja. Iako je Ajfonka dobro radila posao, njeni nadređeni nisu mogli da pređu preko toga.

- Tijana je neko vreme radila u solarijumu i dobro je zarađivala jer je uvek imala dobar bakšiš. Pošto je tada delila stan sa cimerom u Zemunu, koristila je priliku da dovodi frajere u solarijum kada radi drugu smenu. Oni su je često obasipali raznim poklonima, ali su i na sva usta prepričavali dogodovštine sa njom, pa je to došlo i do njenih gazda. Iako im je Tijana bila veoma draga, popila je otkaz - kaže izvor i dodaje da je Ajfonka to teško podnela.

- Ona je u tom periodu imala tri momka, ali ne istovremeno. Međutim, to je bilo dovoljno da se priča po komšiluku da je nemoralna, što ju je veoma pogodila - prenose tabloidi.

Ajfonka, koja se sada nalazi u rijalitiju "Parovi", nije htela da priča o svojoj prošlosti.

- Bitno je da se ne stidim ničega što sam radila, niti da se kajem. Sada imam neke druge planove - rekla je starleta, a prenose domaći tabloidi.

2024 © - Vesti online