Petak 25.03.2016.
22:10
alo.rs, Vestionline

Đoša u Severininoj koži: Nadam se da me neće tužiti

Z. K. Munja
Da li možete da zamislite Đošu kao Severinu?

Glumac kaže da mu je transformacija u hrvatsku divu bila veoma teška, ali da se izvukao na humor.

- Severina mi je najteža imitacija dosad, jer ne vidim sebe ni u jednom odelu, prosto ne mogu ništa da uradim, tako da mi je preostalo samo da bude duhovito, što je i bilo. Bilo je smešno toliko da su ljudi gotovo padali u nesvest. Sve mi je bilo teško, jer uopšte nisam mogao da vidim sebe kao Severinu - rekao je Đoša, koji se pribojava reakcije porodice Kojić i nada se da nakon emitovanja emisije neće uslediti tužba.

- Ja se nadam da me svekar Keba neće zvati. Bolje da me ne zove niko. Severina će me verovatno tužiti kad vidi nastup. Uspeh će da bude ako me ne tuži - rekao je kroz osmeh u svom stilu Đoša i otkrio kako su tekle pripreme za nastup.

- Skinuli su mi malje za tu imitaciju, ali su morali prvo mašinicom, pošto ja svuda imam dlake osim na glavi, pa sam ja onda obrijao ostatak. Pevao sam u duetu sa Sašom Matićem, to jest Darom Bubamarom, pesmu "More tuge", a onda sam zapevao Sevkin hit "Moja štikla". Severina u korsetiću je neodoljiva, videćete - uzbuđeno najavljuje glumac, koji nije želeo da otkrije šta imitira u sledećoj epizodi.

- Sledeća imitacija je zanimljiva. Muškarac sam ovog puta, hvala bogu - završava Đoša.

A kako se Đoša pripremao za ovu imitaciju pogledajte na snimku:

 

Da li će uspeti dovoljno "ženski" ? Posted by Tvoje Lice Zvuci Poznato on Tuesday, March 22, 2016

Pre Zorica Marković, nego Severina

Đoša je otkrio da njegova maska Severine zapravo podseća na drugu pevačicu.

- To mora da se odgleda. Treba videti kako Severina izgleda kao Zorica Marković. Kad krene moj nastup i zavodljivi ples, pašćete u nesvest - rekao je Đoša.

2024 © - Vesti online