Petak 25.03.2016.
19:42
Vestionline

Nastavlja se rat: Demokrate gore od svake prirodne nepogode

youtube.com
Opleo po Demokratskoj stranci: Aleksandar Jovičić

Povodom Božovićeve tvrdnje da od poplava 2014. godine ništa nije urađeno na prevenciji od poplava, Jovičić kaže da je DS sisteme odbrane od poplava ostavila zapuštene čitavu deceniju, dok je premijer Aleksandar Vučić bio i biće uvek u svakom delu Srbije koji je ugrožen na bilo koji način, saopštila je SNS.

On je naveo i da će premijer Vučić uvek biti sa ugroženim građanima, rukovodiće kriznom situacijom sa lica mesta, i staraće se da što pre otklone sve posledice ovakvih nesrećnih događaja.

- Uništili ste vojsku, i njene spasilačke potencijale. Sisteme odbrane od poplava ste ostavili zapuštene čitavu deceniju. Verovatno jer vaši patroni, poput Miškovića, nisu mogli da zarađuju na njima pa ih nisu zanimali. Ali čak, i da nekako ostavimo sve to po strani, osnovna razlika između vas i nas je, što nas nikada nije vodio čovek koji odlazi u poplavljena područja da se sprda u lice unesrećenom narodu, pričajući o kokoškama i kokošijim sedativima - naveo je Jovičić.

Pohvalivši Božovića što je konačno promenio svoju putnu rutinu Vračar - Stari grad - Aerodrom Nikola Tesla - Maldivi, i konačno posetio Obrenovac, Jovičić ukazuje i da živeti bezbedno znači živeti u poštenom društvu i uređenoj državi.

- Živeti bezbedno znači živeti bez straha od toga da državu vode polupismeni kriminalci, kumovi i tajkuni, koji će da opljačkaju sve do poslednjeg državnog dinara. Strah je živeti u opljačkanoj državi koja ne može da pomogne svojim građanima čak ni u slučaju prirodne nepogode - istakao je Jovičić.

2024 © - Vesti online