Petak 25.03.2016.
14:10
Vestionline

VIDEO: Goga i Filip u oralnoj akciji

youtube.com
Ne voli da odbija devojke: Filip Đukić

Sve se desilo tokom sinoćne žurke, na kojoj po kazni farmeri nisu dobili hranu, ali su zato imali mnogo alkohola. Najgori su bili Filip i Goga, koji su ubrzo završili iza paravana u garderobi, gde je Goga izrazila želju da je Filip "je*e, odmah i sada", te da "ne treba da brine zbog eventualnog začeća jer je dobila". 

- Zar ne možeš da sačekaš pet dana? - pitao je Filip, na šta je Goga odgovorila:

- Ne mogu, hoću sad, sad sam najnapaljenija!

Kako je Goga bila uporna, a Filip nemoćan, ipak su druženje iza paravana završili jednim brzim oralnim seksom. Ništa se nije videlo, ali se ipak čulo - kratki uzdasi, isprekidano disanje i jedan uzvik.

- Može? - uzvikuje Filip.

Ubrzo se kadar preselio na veselu ekipu u dnevnoj sobi, gde se Filip obreo u društvu ostalih devojka, a Goga je u međuvremenu zaspala. Filip se potom ljubio sa Dušicom, a onda sledi potpuni prekid filma za njega.

Toliko se odvalio da su ga svi ukućani ponaosob, po 16 puta vodili u krevet, i isto toliko puta je ustajao i bauljao po kući. Kada su ga konačno smestili, Filip je tražio od Cece da dođe da spava sa njim. Međutim, ponovo je ustao, pa su mi iz produkcije, po Medenici, poslali sendvič, a ubrzo i kafu, pa je išao da vrši nuždu sa trema... Onda se probudila i Goga, koja nije stigla do trema već je to obavila u  koritu u kupatilu.

2024 © - Vesti online