Četvrtak 24.03.2016.
22:51
Vestionline

Spavala je sa 7 muškaraca istovremeno, a sada je isterivač đavola

Reuters
Nekada je telo prekrivala samo bojom

Andresa Urak bivši brazilski model i takmičarka za izbor Mis BumBum (izbor za najbolju zadnjicu) nekada je bila sklona skandalima i pokazivanju pozadine, a danas isključivo je posvećena molitvi i isterivanju nečistih sila iz ljudi i sanja da postane misionarka u Africi.

Preokret u njenom životu dogodio se posle ugradnje silikona u zadnjicu, koja je počela da trne i završila je u komi, prenosi “Dejli Mejl“. Kada se probudila, rekla je da našla Boga. Budući da je, prema njenim rečima, želja za slavom proistekla iz zaposednutosti demonima, posvetila je život isterivanju istih iz drugih ljudi.

U svojoj autobiografiji priznala da je bila elitna prostitutka koja je naplaćivala 7.000 funti po satu, a jednom je spavala sa sedam muškaraca. Ali, to je sve prestalo kada je njeno telo, tačnije zadnjica, otkazala. Posle susreta sa Bogom, prešla je u hrišćanstvo i očistila svoje profile na društvenim mrežama od golišavih i provokativnih fotografija.

Kazala je da želi da se ponovo susretne sa Kristijanom Ronaldom, ali ovaj put želi da priča sa njim o Bogu i spasenju duše.

2024 © - Vesti online