Petak 25.03.2016.
00:30
Vestionline

Make-A-Wish i TotalBiscuit ostvarili san League of Legends fanu

Make-A-Wish Foundation

Riotov refer-a-friend sistem nagrađuje igrače, koji su predložili 10.000 ljudi, posetom u studio sa svim plaćenim troškovima i mogućnošću da, zajedno sa timom dizajnera, stvore novog League of Legends šampiona. TotalBiscuit je, zahvaljujući velikoj paznji socijalnih medija, uspeo da osvoji tu nagradu ali, kako kaže, želeo je da je pokloni u dobrotvorne svrhe. “Nisam iskoristio nagradu za sebe jer sam uvideo priliku da učinim nekoga veoma srećnim”, navodi Bain.

Tako je nagrada, uz pomoć Make-A-Wish organizacije, dospela u ruke Samuela koji se zaputio u Riot. Tamo je imao priliku da upozna neke od profesionalnih League of Legends igrača i da dizajnira sopstvenog šampiona koga je nazvao Kadarin – lovac na glave iz svemira. Put ga je veoma inspirisao i Samuel je izjavio da mu je ovo iskustvo dalo inspiraciju da bude bolji u školi da bi jednog dana mogao da postane dizajner sopstvenih igara.

Riot nije dao zvaničnu izjavu povodom novog šampiona Kadarina, ali uz malo sreće možda ćemo imati priliku i čast da i njega zaigramo u bliskoj budućnosti.

Opširnije na www.klanrur.rs.

2024 © - Vesti online