Sreda 23.03.2016.
22:16 >> 22:32h
Vestionline

Ruska legenda otvorila dušu: Ćerka mi boluje od anoreksije!

facebook.com
Jevgenij Kafeljnikov sa ćerkom

Njegova ćerka Alesija (17) trenutno živi u Parizu, a krenuvši stopama svoje majke, postala je model. Kako taj posao iziskuje mnogo odricanja i gladovanja zbog vitke linije, Kafeljnikov smatra da je previše mršava, a ukoliko nastavi ovim tempom, to po njegovom mišljenju, ne bi bilo ni malo dobro, prenose mediji.

Bivši teniski as, koji je jedini teniser u istoriji kome je pošlo za rukom da na jednom Gren slem turniru osvoji titulu i u singlu i u dublu, istakao je da je Alesija sa svojih 45 kilograma anoreksična, pošto bi po njenoj konstituciji, normalno bilo da ima bar sedam kilograma više.

Da stvar bude još gora, Alesija ima 213.000 pratilaca na Instagramu koji su zadovoljni njenim "mršavim" izgledom, a pojedini fanovi ruske manekenke ostavljaju komentare, savetujući je kako bi bilo idealno da "skine još koje kilo".

- Prošle godine kada je imala 52 kilograma, bio sam srećan jer je izgledala kao prava žena. Šta se sada desilo? Naglo je počela da mršavi svojom voljom. Kritikujem je non-stop, ali ne vredi. Ne sluša me - očajan je Kafeljnikov.

Ovako Alesija izgleda, a da li je njen otac u pravu, procenite sami...

Instagram
facebook. com

2024 © - Vesti online