Sreda 23.03.2016.
19:01
klanrur.rs, Vestionline

HoTS: velike promene heroja i novine na PTR serveru

Blizzard

 

Pored njih, dodato je banovanje heroja pred početak draftovanja u Ranked modu, više ne morate biti 30. nivo da biste igrali ranked ali ćete morati da imate barem 14 heroja petog nivoa da biste pristupili ovom delu igre. Dodate su i nove grafike za neke elemente interfejsa, kao i ”death recap” tojest notifikacije sa strane koje vam pokazuju koji heroji su vas najviše oštetili u trenutku pogibije.

Najveće promene dolaze u rebalansu ne tako malog broja heroja:

Illidanu je povećana linija zdravlja, regeneracija i brzina napada. Na prvom nivou ima novi talent koji mu pasivno pojačava napade, a na 16. nivou ima opciju da svaki četvrti napad na istog protivnika uradi dodatnu štetu u visini 6% maksimalnog healtha te mete. Pored svega ovoga uklonjen mu je veliki broj talenata, a neki su prebačeni na druge nivoe tako da ćete morati da pravite nove buildove sa njim.

Tychus je takođe dobio veći health, regeneraciju i talente sa pasivno povećavanje napada. Minigun (D) više nema ubrzavanje već odmah puca jednakom brzinom, Frag grenade (W) na 16. nivou može da udara heroje za 5% njihovog zdravlja,  a Run and Gun (E) se više ne nadovezuje na minigun ali ima veći broj novih talenata koji ga unapređuju. Njegov Heroic, Drakken Laser Drill, ima dodatnih 4% više zdravlja po nivou i za 10% veći domet što bi trebalo da ga učini korisnijim.

Gazlowe je izgubio neke talente, ali na 20. nivou može sam da generiše scrap. Takođe, njegovi tureti imaju povećan domet i smanjena mu je cena za bombe, dok Death Lazor već na 7. nivou može da ima duplo brže punjenje pre pucanja.

Sylvanas je poslednji heroj koji je pretrpeo veće izmene, ali po pitanju štete koju nanosi. Njeni osnovni napadi i Withering Fire (Q) su pojačani, kao i bonus koji dobija kroz Remorseless talenat. Na 7. nivou ima novi talenat Posession kojim protivničkog miniona (koji nije katapult) okreće na svoju stranu. Umesto toga, kao novi Heroic je Mind Control kojim na 2.5 sekunde preuzima kontrolu nad kretanjem protivničkog heroja.

Velike promene, na bolje. Koliko će uticati na metu, videćemo kada se najverovatnije već sledeće nedelje pojave i na ”regularnom” serveru.

Opširnije pročitajte na www.klanrur.rs.

2024 © - Vesti online