Utorak 22.03.2016.
22:36
Vestionline

Maja Nikolić: Toma me je izdao, dosta mi je laži gospodara Vučića!

screen shot
Maja ogorčena na vlast

Ona kaže da se odvojila od naprednjaka, jer je nisu podržali u momentu dok se sudila sa bivšim suprugom za starateljstvo nad sinom i najavljuje da bi se u Skupštini borila za prava žena.

- Neko sam ko voli promene i kome se ne dopada ova vlast jer je mnogo toga obećala, a ništa nije uradila. Nisam bila član SNS-a, ali sam ih podržavala i besplatno im pevala na desetine koncerata u okviru kampanje. Nije mi se dopalo što me nisu podržali u trenutku kada mi je sud oduzeo starateljstvo nad sinom Lazarom, prenose tabloidi.

- Predsednik Nikolić je tada rekao da nema uticaja na nezavisno sudstvo, a ja sam od srca radila za njih i podržavala ih, sve dok nisu izneverili moje poverenje. Bila sam im zaštitno lice i uložila sam finansijski u njih, jer moje tezge imaju cenu. Sa druge strane, Nikolu poznajem odavno, znam da je dobar prijatelj i ima hrabrosti da drži datu reč i iznese napredne i drugačije stavove - objašnjava Maja i dodaje:

- Došla sam da im dam primer kako da se pokrenu promene. Neću da dozvolim da gledam kako mi sinovi odlaze iz zemlje i da to smatraju uspehom. Dosta mi je laži vlasti, naročito gospodara Vučića - kaže pevačica, a prenose domaći tabloidi.

2024 © - Vesti online