Utorak 22.03.2016.
10:11
Vestionline

"Marš u Hrvatsku - vređaš nas, a jedeš naš hleb!"

youtube.com
Golubovićka pobesnela zbog Marininih uvreda

Naime, Golubovićeva je usred rijalitija poručila Perazićevoj da se vrati u Hrvatsku i dodala da joj smeta što deli hleb sa njom.

Tokom svađe sa bivšim fudbalerom Nikolom Lakićem, Marina je ispolivala njega, ali i voditeljku Dušicu Jakovljević, pa je izjavila da ju je sramota što sedi u seoskom rijalitiju.

- Ne želim više da budem deo ove ekipe. Sramota me je da provodim vreme sa prostacima koji ovde borave - rekla je besna Marina, a Jelena je u tom trenutku totalno poludela i počela da vređa pevačicu.

- Kako te nije sramota da tako nešto kažeš? Došla si ovde da jedeš naš hleb, a ti polivaš našu voditeljku. Idi u Rijeku, pa se tako ponašaj. Tamo nisu hteli da te pozovu u neki rijaliti, pa si došla kod nas da se ponašaš bahato. Treba da ispoštuješ našeg poslodavca, a ne da govoriš da se stidiš što si ovde. Mi se stidimo što je neko takav iz Hrvatske došao u naš rijaliti - rekla je Jelena.

Inače, svađa između Nikole i Marine nastala je zbog toga što je Perazićeva ostala uskraćena za med, koji je bivši fudbaler sakrio. Međutim, Lakić je podsetio Marinu da joj je jednom prilikom dao parče mesa, koje je bilo namenjeno njemu.

- Stoko alava, sram te bilo. Na to meso si zaboravila. Alo alava, samo bi da jedeš. Od*ebi, ne želim sa tobom više da komuniciram. Pomeri se - vikao je bivši sportista, a ovakvo njegovo ponašanje izbacilo je iz takta Marinu, pa se dohvatila čaše sa vodom i ispraznila je u njegovom pravcu.

Jelena za sada nije dobila kaznu za vređanje na nacionalnoj osnovi, a kako će produkcija odreagovati na ono što je uradila ostaje da vidimo.

2024 © - Vesti online