Nedelja 20.03.2016.
18:24
Vestionline

VIDEO: Da li je ovo isti Šešelj od pre 20 godina?

printscreen
Šešelj kao putujući cirkus

Na video snimcima Šešelj poziva okupljene građane da glasaju za SRS na izborima, ali primetno je da je ton njegovog obraćanja miran i da su njegove kritike na račun naprednjaka umerene.

To, mora se priznati, nimalo ne podseća na lidera radikala od pre 20 godina kada je oštrim i slikovitim primedbama "rušio" sve pred sobom.

U današnjem obraćanju Beograđanima, Šešelj je samo konstatovao da su isprobali i "dosmanije i naprednjake" i da je sada red na srpske radikale "koji ih neće izneveriti".

Svestan da na nivou Srbije "ne mogu puno da urade" on je poručio Beograđanima da ga podrže na ovim izborima i istakao da očekuje da srpski radikali nakon lokalnih izbora formiraju vlast u svim beogradskim opštinama.

On je obećao da će radikalska vlast na Paliluli posebno investirati u infrastrukturni razvoj naselja koja se nalaze na levoj obali Dunava.

Šešelj je takođe iskoristio priliku da pozove pristalice da se u četvrtak 24. marta u 17 časova priključe velikom protestnom skupu Srpske radikalne stranke koji će se održati na Trgu republike u Beogradu. Protest nosi naziv "Narodni bunt protiv Vučićevog režima" a rukovodstvo stranke očekuje ogroman odziv nezadovoljnih građana.

Da bismo vas podsetili kako je to Vojislav Šešelj nekada pričao, pronašli smo na Jutjubu snimak u kome lider radikala gostuje na RTS-u 2002. godine uoči predsedničkih izbora.

Tada je na pitanje novinara koga bi predložio za premijera Srbije, Šešelj odgovorio kao iz topa - Tomislava Nikolića. Tokom razgovora na svako škakljivo pitanje novinara Šešelj je odgovarao da je "RTS strana plaćenička agentura". Pogledajte:

2024 © - Vesti online