Subota 19.03.2016.
12:37
Vestionline

Zmaju sleduje oralni seks, ako...

printscreen
Spremna na sve da postane poznata: Ana Marija Džambasov

Ovakvu ponudu za napuštanje vile i prestanak daljeg takmičenja u rijalitiju "Parovi", Ilija Grahovac do sada nije dobio.

Ana Marija Džambasov, koja je u šou program na Hepi televiziji ušla s novom ekipom učesnika, ogorčena je što stariji takmičari "Parova" još nisu izašli iz vile jer oni ne mogu da dođu do izražaja.

- Treba da nominujemo stare takmičare i sve ih izbacimo, kako bismo mi došli do izražaja ovde. Ne možemo da se opustimo i zabavljamo kao što treba. Želim da se pokažem i da dobijem priliku da me neko pozove da budem voditeljka. Sve je više onih koji iz rijalitija postanu tv lica nekih televizija - rekla je Ana Marija.

Iz tog razloga, ona je, kao i većina učesnika nominovala Zmaja od Šipova za izbacivanje, jer je svesna da je on najveći šoumen u rijalitiju.

- Užasno si naporan. Mislim da imam rešenje za tebe. Ako ti popu..im, hoćeš li otići iz rijalitija? Nikad u životu ne bi dobio bolji oralni seks! Nego se bojim da ne dobiješ srčani udar, koliko bi ti bilo dobro. Eto, ako je to način da odeš odavde, uradićemo to - rekla je hrvatska starleta.

2024 © - Vesti online