Subota 19.03.2016.
10:50
Vestionline

Vanja Udovičić na sudu zbog mobinga!

Tanjug
"Ja sam za vas gospodin ministar"

Radnica zaposlena u tom ministarstvu podnela je prijavu za mobing protiv ministra zbog zastrašivanja, navode domaći mediji.

Prijava za mobing podneta je Višem sudu u Beogradu, a radnica se odlučila na ovakav potez zato što više nije mogla da trpi bahato ponašanje Udovičića. Iz dobro obaveštenih izvora može da se čuje da se ministar posebno nekorektno ponaša prema ženama, koje svojim ponašanjem često dovede i do suza.

Inače, mediji su već pisali da je ponašanje Vanje Udovičića nepodnošljivo.

On viče na zaposlene, zastrašuje ih i šikanira, a svaki kolegijum je nova tortura. Tokom tih sastanaka o sebi govori u trećem licu, pa tako često zna da kaže:

- Tišina kad ministar govori - preneli su beogradski mediji.

Ministru omladine i sporta navodno nije strano ni praćenje šta njegovi zaposleni pišu na društvenim mrežama, pa pažljivo prati statuse zaposlenih na društvenoj mreži Fejsbuk i uporno traži neke koji bi se mogli protumačiti dvosmisleno.

Udovičić se na neobičan način ophodi i prema deci koja, tokom njegovih poseta brojnim mestima širom Srbije, žele da se fotografišu s njim. Kada mu priđu i zamole za fotografisanje, ministar deci doslovno odgovori:

- Kako se kaže: `Dobar dan, ministre, da li možete da se slikate s nama? Hajde, ponovite to, pa ćemo da se fotografišemo` - pisali su svojevremeno beogradski mediji.

2024 © - Vesti online