Subota 19.03.2016.
13:33
Vestionline

Borba za opstanak: Navijači pomažu Vaterpolo klub Partizan

Fonet/A. K.
VK Partizan se bori za opstanak
Navijači Partizana, okupljeni u Fondaciji "Grobari za nas" posle Košarkaškog kluba, aktivno su se uključili u pomoć Vaterpolo klubu, takođe finansijski posrnulom.
U saradnji sa VK Partizan, Fondacija organizuje revijalnu utakmicu u kojoj će igrati mnoge legedne ovog kluba.

Utakmica bi trebalo da bude odigrana u nedelju, 27. marta sa početkom u 19 časova na bazenu "Banjica". U prodaju će biti pušteno 2.500 karata, koliki je i kapacitet tribina bazena. Sav prihod ide za pomoć kluba. 

Karte će koštati: "bele karte" 600 dinara, "crne karte" 500 dinara, a biće i 180 karata za VIP deo koje će se prodavati po ceni od 1.000 dinara.  U organizaciju su aktivno uključeni čelnici kluba, koji nastoje da dovedu veliki broj bivših asova i reprezentativaca kluba da još jednom "uskoče" u bazen. 

"Ovakav događaj mogu samo Partizanovci da dobiju na uživanje. VK Partizan i Fondacija 'Grobari za nas' vas pozivaju da kupovinom karata kako belih, sa kojima je moguć ulaz, tako i crnih, koje su donatorskog karaktera, pomognete našu zajedničku borbu za opstanak i buduće zlatne medalje Vaterpolo kluba Partizan. Znamo da je najveći broj navijača orijentisan na fudbal i košarku ali uvereni smo da VK Partizan, najveće svetsko ime vaterpola zaslužuje pomoć navijača u ovom trenutku i zaslužuje pre svega da igra u toploj vodi bazena Sportskog centra 'Banjica' i da bar on donese titulu šampiona u ovoj sušnoj godini po naše Sportsko društvo", navodi se u pozivu.

2024 © - Vesti online